A+ A A-

08:00 - 09:00

KAYIT

 

09:00 - 09:15

AÇILIŞ KONUŞMALARI

 

 

OTURUM 1 - ENFEKSİYON KONTROLÜ , HİZMET ALIMI, RESTERİLİZASYON

 

 

Oturum Başkanları: Bülent Gürler, Recep Öztürk

 

09:15 - 09:40

MSÜnün hastane enfeksiyonlarının önlenmesindeki rolü ve önemi

Zülal Özkurt

09:40 - 10:10

MSÜ Hizmet alımları

Duygu Perçin

10:10 - 10:40

Tek kullanımlık malzemelerin resterilizasyonu

Duygu Perçin

10:40 - 11:00

Çay - kahve arası

 

OTURUM 2 - STERİLİZASYONA HAZIRLIK ve STERİLİZASYON

 

 

Oturum Başkanları: Mehmet Parlak, Kemalettin Özden

 

11:00 - 11:30

Cerrahi aletlerin sterilizasyona hazırlanması

Dilek Zenciroğlu

11:30 - 12:15

Güncel sterilizasyon yöntemleri

Mustafa Aytaç

12:15 - 13:00

Sterilizasyonun kontrolü ve dokümantasyonu

Duygu Perçin

13:00 - 14:00

ÖĞLE YEMEĞİ

 

 

OTURUM 3 - DEZENFEKSİYON UYGULAMALARI, KONSİNYE SETLER

 

 

Oturum Başkanları: Ayşe Albayrak, Emine Parlak

 

14:00 - 14:30

Dezenfektanlar,dezenfeksiyon uygulamaları

Zülal Özkurt

14:30 - 15:00

Kritik Alanlarda Temizlik Ve Dezenfeksiyon Uygulamaları ve Temizlik Kontrolü 

Asuman Aras

15:00 - 15:30

Endoskopların dekontaminasyonu

Gülseren Kızıloğlu

15:30 - 16:00

Konsinye setlerde yaşanılan sıkıntılar ve çözüm önerileri

Dilek Zenciroğlu

16:00 - 16:20

Çay - Kahve arası

 

OTURUM 4 - DİŞ HEKİMLİĞİNDE DAS UYGULAMALARI

 

 

Oturum Başkanları: Taşkın Gürbüz, Sera Şimşek Develioğlu

 

16:20 - 16:40

ADSMlerde enfeksiyon kontrolüne yönelik öneriler

Soley Arslan

16:40 - 17:00

Personel koruyucu önlemler ve personel sağlığı

Nezihat Güneş

17:00 - 17:30

ADSMlerde hasta alanlarında dezenfeksiyon uygulamaları

Soley Arslan

17:30 - 18:00

Sorularınız , cevaplarımız

 
 
Bu Eğitim Programı Dezenfeksiyon Antisepsi ve Sterilizasyon (DAS) Derneği & Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı& Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi İş birliği ile hazırlanmıştır.
 
GENEL BİLGİLER
Kayıt formu doldurulduktan sonra kayıt ücretinin aşağıdaki hesaba yatırılması dekontun This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine iletilmesi gerekmektedir.
Dekont tarafımıza ulaştıktan sonra kayıt onay maili gönderilecektir.
Kayıt işlemini yapıp dekontu tarafımıza ilettikten sonra kayıt onay maili ulaşmamış ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
Seminer kayıt ücreti  50 TL dir.
Kayıt ücretine; bilimsel programa katılım, katılım belgesi, öğle yemeği ve çay-kahve ikramı dahildir.
Ücreti banka yoluyla yada toplantı girişinde ödeyebilirsiniz..
 
Bankaya ücret yatırırken dikkat edilmesi gereken hususlar:
Açıklama kısmına İsim, Soyisim ve TC Kimlik Numaranızı yazdırmanızı önemle rica ederiz.  (Dekontunuzu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. mail adresine göndermeniz gereklidir)
Eğer birden fazla kişi için kayıt yaptırmak istiyorsanız lütfen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine bildirin.
 
Humanitas MICE Hesap Bilgileri
Banka Adı: Yapı Kredi Bankası Elmadağ Şubesi (124)
Hesap Adı: Humanitas Turizm
TL Hesap No: 84689486
IBAN No: TR19 0006 7010 0000 0084 6894 86
 
Seminer Sekreterleri
DAS Derneği Genel Sekreteri                                                                        Humanitas MICE   
   Dilek Zenciroğlu                                                                                    Yeşim Bayramoğlu
0539 68084 24                                                                                         0533 296 62 92
        This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.                                                                              This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

 

Visit the best review site bbetting.co.uk for Bet365 site.

                       

Yayınlanan tüm içeriğin hakları DAS Derneği'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi içeriğin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan içeriğin bir bölümü, alıntılanan içeriğe aktif link verilerek kullanılabilir...