Prof. Dr. med. Axel Kramer


1946'da Gotha, Almanya'da doğan Dr. Kramer evli ve 5 çocuk sahibidir. 1990'dan beri Greifswald Üniversitesi’nde Tıbbı Hijyen ve Çevre Sağlığı Enstitüsü başkanıdır.
2009'dan beri, Japonya, Tokyo Sağlık Hizmetleri Yüksek Lisans Okulu Öğretim Üyesidir. 2016'dan bu yana Greifswald Üniversitesi Tıp Fakültesi Friedrich-Loeffler Mikrobiyoloji Enstitüsü Başkanıdır. 1990’da kurulan Alman Hastane Hijyeni Derneği'nin kurucu üyelerinden biridir ve 2010 yılına kadar başkanlığını yürütmüştür. 1992'den beri, Almanya Bilimsel Tıp Dernekleri Birliği (AWMF) “Hastane Hijyeni” çalışma grubunun aktif üyesidir. 1993'ten beri Berlin Robert Koch Enstitüsü Hastane Hijyen ve Enfeksiyon Kontrolü Komisyonunda Alman Federal Sağlık Bakanlığı delegesidir.
2012'den beri Avusturya Hastane Hijyeni Derneği Başkan Yardımcısıdır. 2006'dan beri “Journal Hygiene and Infection Control” dergisinin Genel Yayın Yönetmenidir. 2007-2014 Greifswald Üniversitesi’nin disiplinlerarası bir merkezi olan Yenilikçi Yeterlilik Merkezinin ve Greifswald'daki Leibniz Plazma Bilimi ve Teknolojisi Enstitüsü'nün üç kurucusundan birisidir. Çalışma öncelikleri Enfeksiyon kontrolü, antimikrobiyal ilaç keşfi, biyouyumluluk testleridir. Yaklaşık 500 orijinal makale, 42 ders kitabı basımı gerçekleştirmiştir ve 54 patent sahibidir.

KONGREYE KALAN SÜRE



ÖNEMLİ TARİHLER 

ONLİNE BİLDİRİ GÖNDERİMİ 



Sponsorlar

Altın Sponsorlar




Gümüş Sponsorlar







Sponsorlar










































ORGANİZASYON

COPYRIGHT © 2019 Das.org.tr